Ara, jag lider med dig

Ingen kan väl ha missat att Ara Abrahamian felaktigt förlorade dagens semifinal i OS-brottningen och missade möjligheten att ta guld. Han bet ihop och kämpade sig till ett brons. När han fått medaljen under prisceremonin, klev han ned från pallen, lämnade medaljen på mattan och gick ut.

Och då finns det folk som tycker att han skämmer ut sig och inte visar respekt. Herregud, vilken planet kommer ni i från?

Tänk er själva, han har tränat för det här i två och ett halvt år. Tänk på all tid, all energi som han lagt ned på träning. Tänk på allt han har försakat. Och så, när han nästan är framme vid målet, så är det ett felaktigt domslut som gör att han inte får fortsätta. Vem sjutton skulle inte bli arg, besviken och bitter då?

Aras protest var helt genial. En tyst protest som säger mer än tusen ord. Han har inte skämt ut sig. Det är brottningen som har skämt ut sig.

Jag lider verkligen med Ara Abrahamian och jag grät när jag såg intervjuerna på teve nu i kväll. Bilden av bronspengen, liggandes kvarlämnad på mattan säger allt som behöver sägas.

Annonser

Etiketter:

Ett svar to “Ara, jag lider med dig”

  1. jacob Says:

    tack för ett vettigt blogginlägg 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: